Send en forespørsel på fotballreiser til FC Barcelona på Camp Nou i Spania

Så er du snart klar til avspark...


Ankomst
Avreise
Merknader, andre ønsker:
Du har akseptert våre vilkår mht personvern.

Har du spørsmål eller andre ønsker, kontakt henry@fotballreiser-barcelona.no

Dette er bare en forespørsel!

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billett og hotell.

Vi gir deg:
100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i Barcelona.

Vi er FC Barcelonas tredje største biljettagent i verden, som er en stor fordel for deg som skal på fotballtur. Ingen kan fotball i Barcelona som oss, og en fotballreise er et minne for livet. Matchbillettene sendes hjem til deg rekommandert før avreise – en utrolig trygghet for deg!

Våre fotballpakker inkluderer:
Prisen inkluderer billett og overnatting på Hotel Amrey Sant Pau i delt twin/dobbeltrom i to døgn. Sant Pau har 93 komfortable rom hvorav 18 rom med balkong, beliggende i øverste etasje og med utsikt over byen. Hotellet har meget bra standard og kan absolutt anbefales. Jeg har selv overnattet her flere ganger, og vil varmt anbefale hotellet. Meget bra frokostbuffet. Rom for funksjonshemmede. Air condition, TV (med internasjonale kanaler), Gratis Wi-Fi. Fullt utstyrt bad. Kort vei til kirken Sagrada Familia og Barcelona sightseeingbuss. Enkel adkomst med undergrunnen direkte til Camp Nou stadium.

Vi hjelper dere også med
..billetter til rundtur på Camp Nou, å arrangere fly, transport, middager, konferanser, vinsmaking, guidede turer og hjelp til reservasjon av restaurant.
Skriv i merkandsfeltet hvis dere ønsker hjelp.